Over ons

Van der Hoff ICT wil haar klanten structureel en volledig ondersteunen bij de toepassing en het gebruik van ICT.

Over Van der Hoff ICT

Van der Hoff ICT is in 2009 gestart door Niels van der Hoff. In zijn eentje begon hij vanuit zijn ouderlijk huis in De Rips. Inmiddels is Van der Hoff ICT gevestigd aan de Raamstraat in Boxmeer.

Al 10 jaar richt Van der Hoff ICT zich op het leveren van complete ICT-oplossingen voor het MKB en groot-zakelijk. Dit betekent dat wij naast het leveren van hard- en software, deze ook installeren en beheren. Onze missie is om onze klanten structureel en volledig te ondersteunen bij de toepassing en het gebruik van ICT.

Ontwikkeling

Omdat de ICT-branche steeds en vooral ook snel verandert, bezoeken alle medewerkers van Van der Hoff ICT regelmatig trainingen om hun kennis op peil te houden. Op die manier kunnen wij kwaliteit garanderen en al onze kennis vertalen naar concrete oplossingen voor onze klant.

Daarnaast is Van der Hoff ICT voor meerdere opleidingen een erkend leerbedrijf. Als leerbedrijf begeleiden we studenten tijdens hun stage.

Sponsoring

Als lokale onderneming vinden we het belangrijk om te investeren in de lokale gemeenschap. Op dit moment sponsort Van der Hoff ICT:

Bedrijfsautomatisering

We nemen voor bedrijven de volledige automatisering uit handen. We leveren, installeren en beveiligen uw complete ICT.

meer informatie

Cloud Diensten

Werken in de cloud: overal toegang tot bedrijfsdata, e-mail en gedeelde agenda’s is een korte samenvatting van de mogelijkheden.

meer informatie

VoIP Telefonie

VoIP telefonie is momenteel de beste oplossing op de markt voor zakelijk bellen. Wij kunnen u daarin volledig ontzorgen.

meer informatie

Support

Besturingssysteem
Browser
IP adres 44.192.22.242
JavaScript
Cookies
WebSockets
Schermgrootte
Venstergrootte
Kleurdiepte
Flash versie